Filtre

Preț

17 Lei - 360 Lei
Prima paginăProducători

carneproaspata

Filtre
carneproaspata

carneproaspata

fine tăieturi, brand-ul nostru este sinonim cu rafinamentul și gustul excepțional.

Produse de Top:

  • Vită Wagyu: Reputația noastră se bazează pe furnizarea de carne de vită Wagyu autentică, crescută și îngrijită după cele mai înalte standarde. Textura marmorată, gustul bogat și suculența fiecărei bucăți sunt rezultatul unui proces meticulos de selecție și maturare.
  • Wagyu Beef: Fiecare bucățică de Wagyu Beef pe care o oferim este o capodoperă culinară. De la ferme selecționate, aducem direct la tine carnea care redefinește conceptul de lux în gastronomie.
  • Antricot de Vită: Antricotul nostru de vită este atent selecționat pentru a oferi o experiență culinară remarcabilă. Perfect echilibrat între grăsime și carne, acesta este ideal pentru cei care caută un gust intens și o textură ireproșabilă.

Angajamentul Nostru: Suntem dedicați nu doar excelenței în produse, ci și în serviciul clientului. La Carneproaspata.ro, fiecare comandă este tratată cu cea mai mare atenție și respect pentru preferințele clientului. Livrăm proaspăt și la timp, garantând că fiecare masă va fi o experiență de neuitat.

Sustenabilitate și Calitate: Conștienți de responsabilitatea noastră față de mediu și sănătatea clienților, colaborăm doar cu furnizori care respectă cele mai înalte standarde de sustenabilitate și bunăstare animală.

Invitație la Savoare: Vă invităm să descoperiți lumea Carneproaspata.ro, unde fiecare bucățică de carne este o poveste de gust și calitate. Experimentați rafinamentul și luxul cărnii de vită Wagyu, și transformați fiecare masă într-o ocazie specială.

17

produse

Produse

Pagina 1 din 2
«1 2»

Produse Noi